Adatintegráció - Data Integration

Adatintegráció egyszerűbben

Videónkban Óvári Csaba foglalja össze a Informatica Powercenter eszközének adatintegrációs megoldásait. Videótárunkhoz való hozzáféréshez regisztrálnia kell.

Tovább
Data Quality

Adatminőségi hibák és kijavításuk

Videónkban Székely-Tóth Gergő foglalja össze a nagyvállalati adatminőség technikai kihívásait, feladatait és megoldásainkat. Videótárunkhoz való hozzáféréshez regisztrálnia kell.

Tovább
Adatvédelem - Data Privacy

Személyes adatok, átfogó védelem elrése

Videónkban Halász Gábor foglalja össze a nagyvállalati adatvédelem problémáit, feladatait és megoldásainkat. Videótárunkhoz való hozzáféréshez regisztrálnia kell. Videótárunkhoz való hozzáféréshez regisztrálnia kell.

Tovább
Adatvédelem - Data Privacy

Offenzív adatvédelmi stratégia

A Poslovna Inteligencija cég vendégelőadói a nagyvállalati adatvédelemről beszélnek ebben a videóban. A horvát Goran Marković és Marijan Bracic azt mutatja be, hogy cégük milyen megoldásokat alkalmaz ilyen projektek esetében. Videótárunkhoz való hozzáféréshez regisztrálnia kell.

Tovább
Adatvédelem - Data Privacy

Átlátható adatvédelem

Ismerje meg az adatcsonkolás alapjait és a benne rejlő hasznot! Szakértőnk, Petrikovits Balázs ezen felül egy demón keresztül a gyakorlatban elérhető eredményeket is megmutatja. Videótárunkhoz való hozzáféréshez regisztrálnia kell.

Tovább
Adatmenedzsment-stratégia

Amin a digitalizáció áll vagy bukik: az adatmenedzsment

Halász Gábor az IDC Summit 2021-es konferenciáján adott néhány gyakorlati tanácsot arról, hogy hogyan érdemes egy vállalati adatmenedzsment funkciót létrehozni, bevezetni és működtetni. Videótárunkhoz való hozzáféréshez regisztrálnia kell.

Tovább
Data Subset

Hatékony adattárolás – Data Subset

Videónkban Petrikovits Balázs mutatja be az adatcsonkolás alapjait és benne rejlő hasznot, valamint egy demón keresztül megmutatja a gyakorlatban elérhető eredményeket. Videótárunkhoz való hozzáféréshez regisztrálnia kell.

Tovább