Legyen cégének is intelligens adatkatalógusa, segítse vele a digitális transzformációt!

Ön már tudja, hogy az adatok képezik cége legértékesebb üzleti vagyonát. Ha viszont rengeteg üzleti adata van, és az adatkörnyezete összetett, nagy kihívás megtalálni, megérteni és rendszerezni ezeket az adatokat. Megmutatjuk, hogy egy intelligens adatkatalógus hogyan gyorsíthatja fel ezt a folyamatot azáltal, hogy vállalati szinten felderíti és rendszerezi üzleti adatait.

Intelligens adatkatalógus című tanulmány borítója

A letölthető 18 oldalas tanulmányból megismerheti milyen 6 kritikus képességgel kell rendelkeznie cégének, hogy intelligens adatkatalógusa legyen, és megtudhatja hogyan segítik a digitális transzformációt az adatalapú projektek. 

A könyv segíteni fogja:

– a következő generációs analitikai megoldások megvalósításában,

– a felhőbe költözés felgyorsításában,

– az adatigazgatása fejlesztésében,

 – törzsadatai 360 fokos kezelésében.

Partnerünk, az Informatica tanulmányát minden CDO-nak, adatvagyon-gazdálkodási és digitális transzformációs vezetőnek ajánljuk, hogy könnyebben és hatékonyabban tudja kezelni céges adatait. Töltse le az ingyenes, angol nyelvű tanulmányt, növelje adatvagyon-gazdálkodása hatékonyságát!

Build the Data Foundation for Every Digital Transformation Priority című tanulmány letöltése

Prémium tartalmunk letöltésekor az alábbiakban megjelölt adatkezelési célokhoz adhatja meg adatait és hozzájárulását. Amennyiben az adatai törlését kéri, akkor ezt az info@areus.hu e-mail címen teheti meg. Adatait hozzájárulása visszavonásáig kezelhetjük.

Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes tájékoztatást az Adatkezelési Tájékoztatóban találja.

Kérjük fogadja el az adatkezelési hozzájárulásokat!

  Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót és a Felhasználási feltételeket. Ezek elfogadásának hiányában nem tud továbblépni.

  Elfogadom

  Hozzájárulok, hogy az Areus Zrt. e-mailben segítségnyújtás céljából (marketingcélból) megkereshessen.

  Hozzájárulok

  Hozzájárulok, hogy az Areus Zrt. a megadott e-mail cím felhasználásával számomra releváns hirdetéseket juttathasson el online felületeken (pld. Facebook, LinkedIn, Google).

  Hozzájárulok

  Családnév*
  Utónév*
  Céges e-mail cím*
  Beosztás*
  Legfontosabb megoldandó adatvagyon-gazdálkodási feladatom: