Küzdjünk együtt, hogy ne legyenek adatai pontatlanok!

Adatszalonunkban azokat az adatmenedzsmenttel kapcsolatos témákat járjuk körbe, melyekkel a nagyvállalati vezetők nap mint nap szembesülnek. Ma már a cégeknél rengeteg adat képződik. Gondoljunk csak az ügyfél-, a beszállítói-, vagy a munkavállalói adatokra, a termékekkel, termeléssel, szolgáltatásokkal kapcsolatos adatbázisokra. Egy cég minden részlege – a marketing, az értékesítés, az ügyfélszolgálat, a termelés, a HR, a pénzügy vagy IT is –  felelős valamilyen fontos adathalmazért. Ha nincs megfelelő adatmenedzsment, pontatlanok lesznek adataink, csökken a vállalat hatékonysága, profittermelő képessége.

Adatszalonunkban az adatmenedzsment legfontosabb kérdéseiről beszélünk, és az előadások végén Ön is felteheti a kérdéseit.

Téma: Milyen a jó adat-feltérképezés és mi az adat értéke?

Időpont: 2021. Június 17. 15 óra

Helyszín: online, GoToWebinar Webcast

Program:

15.00 – 15.15    Adat-feltérképezés okosan – Turkevi-Nagy Tibor

Az előadás hasznos ötleteket és gondolatokat fogalmaz meg a nagyvállalati adat-feltérképezés praktikáiról és buktatóiról. A résztvevők megismerhetik, hogy milyen tényezőket kell egy adat-feltérképezés projekt előtt figyelembe venni és milyen előkészületeket praktikus megtenni. Bemutatjuk, hogy milyen eredmények várhatók el egy sikeres adat-feltérképezés projekttől és miért nyit új távlatokat a vállalat életében.

 

15.15-15.30    A rossz adat luxus, a jó adat érték – Váradi András

Az adat értékét lehet és kell mérni. Hogy abból mennyit nyerünk ki nagyban múlik annak minőségén. Ugyanúgy tisztában kell lennünk az adatkezelési hibákból származó költségekkel, mint azt azokat megelőző feladatok árával, hogy megtaláljuk a nekünk szükséges egyensúlyt. Előadásunkban bemutatjuk, hogy az adatok minősítéséhez milyen dimenziók mentén érdemes hozzákezdeni, és hogyan tudjuk a benne rejlő értéket könnyen vizualizálni!

15.30-15.40    Kérdések, válaszok

Regisztráció a 2021. Június 17-i Adatszalonra

Az online esemény linkjét a regisztráció során megadott email-címre fogjuk elküldeni az eseményt megelőzően.

Regisztrációkor az alábbiakban megjelölt adatkezelési célokhoz adhatja meg adatait és hozzájárulását. Amennyiben az adatai törlését kéri, akkor ezt az info@areus.hu e-mail címen teheti meg. Adatait hozzájárulása visszavonásáig kezelhetjük.

Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes tájékoztatást az Adatkezelési Tájékoztatóban találja.

Kérjük fogadja el az adatkezelési hozzájárulásokat!

The webinar either no longer exists or an error has occured.